16.27°C

Raalte, NL

Verhuur

Verhuur informatie

Parkkosten
U betaalt het overnachtingstarief (€ 6,30 p.p.p.n.) en toeslagen voor overheidsheffingen (€ 1,50 p.p.p.n.) aan de camping. De camping stuurt onze gasten vooraf een overzicht van de te betalen kosten. Zo krijgt u de mogelijkheid om deze kosten vooraf te betalen. U kunt dan een ‘mijn omgeving’ aanmaken om daar de betaling(en) via iDeal te voldoen. Wij zullen daarom de nodige gegevens met de receptie delen.

U kunt dan gebruik maken van diverse faciliteiten waaronder zwembad, indoor speeltuin, speeltoestellen, animatie, zwem- en vismeer, sportvoorzieningen etc.

Bijkomende kosten
€ 50,- Schoonmaakkosten (verplicht)    
€ 75,- Borg (verplicht)    
€ 9,50 Bedlinnenpakket p.p. (optioneel via receptie)    
Huurprijs stacaravan Buitenhuus is inclusief 1 gasfles/water/elektra/CAI en exclusief parkkosten, schoonmaakkosten en borg. 

Reserveren
Reserveren kan via e-mail contact@buitenhuus.nl of het contactformulier op de website.

Het kan zijn dat er dubbele boekingen binnenkomen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen voor een alternatief.
Een boeking is dan ook pas definitief als deze door ons bevestigd is en er 50% aanbetaald is. De aanbetaling geschied binnen 5 dagen na reservering, het volledige bedrag dient 8 weken voor aanvang van uw vakantie betaald te zijn. Bij last minute boekingen gelden er andere afspraken.

Een week loopt van vrijdag 15:00 uur tot vrijdag 10:00 uur
Een weekend loopt van vrijdag 15:00 uur tot maandag 10:00 uur
Een midweek loopt van maandag 15:00 uur tot vrijdag 10:00 uur
Hoogseizoen (6 juli - 1 september) alleen per week boekbaar van zaterdag tot zaterdag.

Borg
We vragen een borg van € 75,- als alles in orde is wordt deze borg teruggestort. Mocht er iets van het servies stuk gaan, dat kan gebeuren maar meld het even. Binnen de perken zullen we dit niet van de borg afhalen.
Mocht er iets anders stuk gaan, laat het dan direct even weten. Alles is op te lossen als het maar gemeld wordt. Schade aan caravan, meubelen, apparatuur etc groter dan € 75,- dient uiteraard vergoed of vervangen te worden door de huurder.

De prijzen van de camping zijn zoals vermeld op de website van Krieghuusbelten (10-2023), hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De prijzen zoals opgegeven door de camping zijn leidend.

Tarieven sta-caravan en chalet


Image

De prijslijst is exclusief het overnachtingstarief (6,30) en toeristenbelasting (1,50) van totaal € 7,80 per persoon per nacht, dit betaal je rechtstreeks aan de camping.
Exclusief verplichte schoonmaakkosten € 50,- en Borg € 75,-
Disclaimer: Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden

Algemene voorwaarden

Image