16.27°C

Raalte, NL

informatie

Stroomverbruik

De Buitenhuus stacaravan en het chalet zijn van alle gemakken voorzien maar we staan wel op een camping en de geleverde ampère op een camping is altijd minder dan thuis.
Wanneer er teveel apparaten tegelijk aan staan en die dus te veel stroom trekken kan de betreffende groep overbelast raken. De installatieautomaat van de overbelaste groep kan dan uitslaan. Dit kan zijn in het chalet of bij de camping zelf. Dit gaat 2x vanzelf weer aan de 3de keer moet je naar de receptie en dient er bij betaald te worden.

Gebruik de elektrische apparaten zoals de oven, kookplaat, stofzuiger, waterkoker, airco (stacaravan), (badkamer)verwarming etc. na elkaar en niet tegelijkertijd.

Linnengoed

Er zijn dekbedden en kussens aanwezig voor alle bedden. Op de matrassen liggen matrasbeschermers. Beddengoed (dekbedovertrek, kussensloop, hoeslaken en evt molton) dient vooralsnog zelf meegenomen te worden. Evenals handdoeken en keukendoeken.

Schoonmaak

Schoon er in is schoon er uit!
Schoonmaakkosten zijn € 50,- bij netjes achterlaten van het Buitenhuus.
Dat houdt in: alle kamers zoals bij aankomst, bezemschoon (binnen en veranda), geen vuile vaat en de vaatwasser uitgeruimd. Koelkast leeg en schoon, op stand 3 laten staan. BBQ schoonmaken. Vuilnis kan weggegooid worden in de container achter de receptie. Gebruik vuilniszakken in alle vuilnisbakken (keuken en badkamer). Als er ondanks de vooraf zorgvuldige schoonmaak iets niet in orde blijkt te zijn bij aankomst, meld dit dan binnen 2 uur. Alleen dan kunnen we het wellicht nog oplossen.

We zorgen altijd dat er primaire schoonmaakspullen aanwezig zijn (1 rol wc-papier, keukenrol, gele doekjes, afwasmiddel en een paar vaatwastabletten, handzeep en vuilniszakjes).

Samenstelling huurders

Maximaal 4 volwassen (boven de 25 jaar) met of zonder max 2 kinderen en/of gezinnen (1 of 2 volwassenen, max 4 kinderen) De camping laat geen alleen reizende jongeren etc toe, wij dus ook niet. Bij de receptie wordt hier ook op gecontroleerd. Omdat wij vooraf zorgen dat we weten wie er in de caravan zullen verblijven, zou dit geen probleem moeten zijn. Wij gaan uit van jullie eerlijkheid, maak daar geen misbruik van. Mocht het om welk reden dan ook wel gebeuren wordt de huurprijs niet teruggestort.

En verder

Wij zijn erg trots (en zuinig) op ons Buitenhuus stacaravan en chalet en willen jullie daarom mee laten genieten. En gaan er ook vanuit dat jullie ons verblijf met respect behandelen. Er is een springkussen op de camping dus er hoeft niet op de bank en de bedden gesprongen te worden.

Niet roken
In de caravan, het chalet en op de veranda/balkon mag niet gerookt worden. Er kan gerookt worden in de loungehoek of gewoon in de tuin. Onnodig om te zeggen dat de peuken opgeruimd moeten worden.

Geen huisdieren
Op de camping zijn huisdieren niet toegestaan, mede daarom ook niet in de caravan. Ook geen kleine huisdieren ivm allergieën. Voor een goudvis kunnen we in goed overleg een uitzondering maken.